Access to content
English
English
USD
Property with pool and garden Cabrera de Mar (Spain)by barnes maresme

Property with pool and gardenCabrera de Mar (Spain)
Price :
$2,561,500
Surface550 bedrooms6 bathrooms6

BARNES Maresme presenta aquesta exclusiva masia completament restaurada a Cabrera de Mar, a escassos 20 minuts de Barcelona.
Amb gairebé 4,600 m² de terreny i 550 m² d'habitatge, és perfecta per a aquelles famílies que vulguin viure al Maresme. La pau i la tranquil-litat hi regnen per sobre de l'enrenou de la ciutat.
La propietat està distribuïda de manera que ofereix un ampli espai a la planta principal amb un distribuïdor, àrea social, cuina oberta, menjador, sala de televisió, dormitori de convidats o servei, bugaderia, lavabo de cortesia i un pati interior amb cistella i gimnàs a l'aire lliure. A la primera planta, hi ha el dormitori principal amb bany en suite, dos dormitoris dobles també amb bany en suite i vestidor, i una sala d'estar. La segona planta ofereix un espai polivalent amb dormitori, bany i àrea de ping-pong.
El jardí és un veritable paradís amb gairebé 4,600 m², una bonica piscina i un magatzem, proporcionant un entorn perfecte per gaudir del clima mediterrani, la llum i les connexions amb Barcelona, la proximitat a la platja i als serveis. Aquesta és la propietat on vostè i la seva família gaudiran de la serenitat i l'esplendor de viure a la costa nord de Barcelona. Sens dubte, una finca única a la zona.
Barnes International presenta aquesta exclusiva masia completament.

Advertiser reference : 84860543Le Figaro Properties reference : 69989948

Its assets

In detail

Property with pool and garden Cabrera de Mar (Spain)

Ask for more information to:

barnes maresme
Club Náutico, Local 5, 08392 El Balís08392 El Balís (Spain) All the listings of this agency

Contact an advisor

Photograph this QR Code with your phone to visit the listing

QR Code